Maakt werk van niveau


 

Woningcorporaties

 

Ruim 25 jaar ervaring

Woningcorporaties zijn al sinds 1990 opdrachtgevers van Steingoed. Vanuit onze ervaring in de ontwikkeling van vastgoed hebben wij structureel gewerkt aan het uitbreiden van onze kennis en ervaring in de sociale woningbouw. Vooral in projectmatige ondersteuning zijn wij voor vele woningcorporaties in het land hofleverancier.

 

Specialist in herstructureringen

Bij sloop, renovatie en nieuwbouw moeten huurders goed geïnformeerd en begeleid worden. Speciaal daarvoor opgeleide Projectmanagers en Sociaal Projectbegeleiders van Steingoed nemen woningcorproaties werk uit handen. Wij kunnen kwalitatieve ondersteuning bieden, uw medewerkers trainen én een belangrijke bijdrage leveren bij een tijdelijke capaciteitsuitbreiding. Bijvoorbeeld ten behoeve van huisbezoeken. Raadpleeg hiervoor onze brochure.

 

Tijdelijke ondersteuning op alle niveaus

Wij kennen de branche. En we kennen de mensen die erin werkzaam zijn. Vooral degene die graag tijdelijk ondersteuning willen bieden om problemen aan te pakken of bij te springen in het geval van onderbezetting. De ervaren medewerkers van Steingoed kunnen direct een bijdrage leveren en meedraaien in de organisatie. Van MBO tot WO niveau.