Maakt werk van niveau

 

 

Industrie & Techniek

Actief in vrijwel alle technische branches en vakgebieden

Bouw, Machinebouw, Werktuigbouw, Civiele techniek, Installatietechniek, Industriële automatisering. Allemaal vakgebieden waarmee we bekend zijn. Technieken werken nog meer dan vroeger nauw samen of zijn onderling verbonden. Onze specialisten zijn vaak multi-disciplinair en zijn zonder uitzondering specialist in het werkveld waarvoor ze bij Steingoed werkzaam zijn. Wij maken werk van niveau in de scheepsbouw, off shore, infra/civiel, procesindustrie, bouw, machinebouw en installatiebranche.


Uitsluitend Top-Specialisten

Wij beperken ons zeer bewust tot Interim en Projectmanagement op HBO+ en WO niveau. Wij maken al jaren het verschil door onze focus op top specialisten. Wij begrijpen wat specialisten zoeken in een opdracht en wij begrijpen welke specialist geschikt is voor de opdracht. En, we weten ze te vinden dankzij onze recruitmentmethode waarbij we intensief en langdurig contact met ze onderhouden. Onze specialisten gaan vaak een lange verbintenis met Steingoed aan en werken vaak ook over de landsgrenzen.


Ondersteuning en management van internationale projecten

Onze specialisten werken vaak buiten Nederland. Dit vereist een intensieve begeleiding op vele gebieden. Zo moeten vergunningen, visa, reis- en verblijfkosten goed geregeld zijn. Het is dan prettig voor onze opdrachtgevers als ze weten dat de zaken goed geregeld zijn en voor onze medewerkers dat zij kunnen beschikken over deskundige ondersteuning

Verstand van zaken

In de wereld van Industrie en techniek zijn bijzondere taken te verrichten. Begrijpen wat iemand in een project of opdracht moet gaan doen vereist ervaring. Die ervaring is onontbeerlijk bij het vinden van de juiste kandidaat voor een opdracht. Het vinden van de schijnbaar onmogelijk te vinden specialist kunt u met een gerust hart aan Steingoed overlaten. Specialisten zijn nooit op zoek naar een nieuwe opdracht of project. Een echte specialist láát naar zich zoeken.